Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Персонал

Опит, гъвкавост и специално отношение към всеки – това са качествата, с които се отличава нашият екип.

Бизнес линията ALL INCLUSIVE в кетъринг услугата включва една “малка армия” от от тясно профилирани специалисти - готвачи, сервитьори, камериерки, бармани, сомелиери, пикола, хостеси, охрана, логистика и  дизайнери. Гладкото протичане на всички процеси се контролира от събитийни мениджъри, които координират всички звена. Така на клиентите не остава нищо друго освен да се радват на своя празник.  

Грижлив подбор и поетапно повишаване квалификацията на всеки отделен служител. Това е фундаментът на нашата бизнес философия. Инвестициите в квалификация на човешкия ресурс са целенасочени и последователни. Капитол Кетъринг борави с разработена система за контрол на качеството. Целият комплекс от въведени мерки ни позволява да сме уверени в нивото и надеждността на обслужването.

Кетърингът е призван да вълнува и обслужва най-прогресивните социални групи. В този смисъл, статичността е лукс, който една елитна  услуга не може да си позволи.

Ние винаги сме от страната на домакините. Нашият успех е директен дивидент  за имиджа и авторитета на всеки клиент.  

2019 - Sarta, Capitol Catering: 40 P.Karavelov Str., Varna Tel: 052 684 002, mob.: 0885 171 212 Email: catering@capitol.bg

Fallow Capitol Catering on Facebook