Новини

25-06-2012
Колко необикновен може да бъде един ваш ден? Записвания се приемат до 31 Юни 2012г.

“Welcome Drink, Свежа салата със скариди в сос от шампанско и хайвер от сьомга, Спаначен пудинг с мус от сьомга и песто от босилек, Ноазети от свинско филе с рагу от охлюви”, е една малка част от това, което съм Ви приготвил.

Казвам се Камен Славов, като мениджър в „Капитол Груп” имам удоволствието да организирам най - необикновения уикенд за двама или 2-нощувки, 2-закуски и Гала вечеря. Това незабравимо преживяване ще получи победителя от тази инициатива.

Всичко започва с настаняване в луксозен апартамент в 4-звездния ”Хотел Капитол” и уточняване избора на „място” и меню. С настъпване на прохладата ще Ви отведем далеч от традиционната суета, където една малка „армия” от професионалисти ще Ви посрещне и поднесе 4-степенна гурме вечеря, подобаващо завършваща с десерт - изненада от главния готвач .

На другия ден, след традиционната за „Капитол” богата закуска, продължаваме с кратко интервю за да запечатаме емоцията и да споделим преживяното с останалите участвали. Следва време за Вас. Разходка, плаж или безделна почивка - оставяме Вие да решите.

Напълно безплатно, единственото условие от нашия регламент е да сте над 18 години и да УЧАСТВАТЕ!  http://varna.capitolcatering.eu/index.html

Стари статии

2019 - Sarta, Capitol Catering: 40 P.Karavelov Str., Varna Tel: 052 684 002, mob.: 0885 171 212 Email: catering@capitol.bg

Fallow Capitol Catering on Facebook