Новини

31-05-2012
КОНКУРС. Впечатли и спечели! Сладки изкушения!

Скъпи приятели!

Кулинарният конкурс върви към своята кулминация!

Знаем, че всички участници и техните приятели очакват с нетърпение да чуят как нашето именито жури е оценило рецептите!

Преди да обявим финалистите, вижте докъде стигнахме, „Впечатли и спечели! Сладки изкушения!", надмина всички наши очаквания. Повече от 50 участника премериха сили и показаха своите над 200 прекрасни рецепти, пред публика от 35 000 уникални зрителя само за един месец. Това е един пълен стадион, за което най сърдечно Ви благодарим, за ентусиазма и позитивната енергия, с която участвахте в благородната надпревара! Благодарим Ви и за красотата, която сътворихте и споделихте с всички нас, изостряйки сетивата ни за истински сладките неща в живота!

А сега е време да обявим резултатите! Точно в този момент трябва да Ви съобщим, че макар да звучи клиширано, самата истина е, че журито беше силно впечатлено и затруднено да излъчи единствен победител в конкурса. Затова надяваме се, че нашето решение ще бъде приятна изненада за всички вас.

След труден размисъл журито на конкурса „Впечатли и спечели! Сладки изкушения!“ в състав

Георги Секулидис – Шеф готвач на р-т „Капитол“

Йоланта Делибозова – водещ кулинарен блогър, водещ на тв кулинарно предаване

Ирина Купенска – водещ кулинарен блогър

реши, че 7 равностойни рецепти могат да се борят за наградата на конкурса. Те ще участват в своеобразен финал при следните условия:

На 6 юни 2012 г. селектираните 7 рецепти ще бъдат приготвени в кухнята на р-т „Капитол“ през творческия поглед на Шеф готвач Георги Секулидис, който ще разгърне изцяло потенциала на всяко от предложенията - финалисти. Те ще бъдат заснети от професионален фотограф и представени в специална галерия, където ще могат да бъдат видени както 7-те оригинала, така и техните интерпретации. След представянето им в сайта http://www.capitolcatering.eu и фейсбук страницата http://www.facebook.com/#!/CapitolCatering на 11 юни 2012 г. именно участниците в конкурса чрез гласуване ще определят победителя. Право на глас ще имат само участниците, изпратили своя рецепта за конкурса. Гласуването ще се осъществи в периода 11 - 15 юни, а победителят ще бъде обявен в 13.00 часа на 15 юни 2012 г.

Нека да припомним, че голямата награда от конкурса е романтичен уикенд за двама в луксозен апартамент в х-л „Капитол“, на метри от морския бряг! Освен това победителят ще получи правото да сготви свой кулинарен шедьовър в кухнята на р-т „Капитол“ съвместно с Шеф Секулидис!

И още нещо: всеки от участниците в конкурса (общо 51), дал своя глас за един от седемте финалисти ще участва в томбола за допълнителна награда, уикенд за двама в луксозен апартамент в х-л „Капитол“

 

Ето и имената на седемте участници – финалисти и техните рецепти:

Анна Иванова - Чийз кейк с цветове от акация

Веселина Казакова - Мини кейк "Шоколадов разкош с карамелено сърце"

Девора Джамбова - Лимонени суфлета

Диди Радева - Мини еклери с френски крем

Люба Радева – Кестенови пастички

Пепа Стоева - Крем от цедено мляко в бадемови кошнички

Елена Димиева – Шоколадови бонбони с карамел

Стари статии

2019 - Sarta, Capitol Catering: 40 P.Karavelov Str., Varna Tel: 052 684 002, mob.: 0885 171 212 Email: catering@capitol.bg

Fallow Capitol Catering on Facebook