Новини

27-02-2012
"8-ми март"

Уважаеми приятели,

В началото на месец март, още преди пролетта да е станала щедра на слънце и цветове, модерният свят пази една неизменна дата, в която на дело показваме своята почит към жените в неизброимите им амплоа. Вече повече от век празнуваме фундаменталната роля на дамите – като майки, като съпруги, като професионалисти на съвременното общество. Затова на 8-ми март е време за красиви жестове, засвидетелствана обич и тържество на женската същност.

Специално за празника Шеф Секулидис е приготвил четиристепeнно авторско меню:

  • Свежи зеленчуци с байцвана сьомга и крустини със салата от скариди и резене
  • Терина от телешки опашки в сос от хрян
  • Опушено свинско с екзотични гъби, печено на бавен огън

Отдадено е дължимото на сладките изкушения и финалната стъпка на кулинарния букет  е  шоколадова експозиция, с цели три десерта:

  • бисквита брауни
  • трюфел с бейлис
  • шокалодов ганаж с бадемови корички 

Куверт  43 лв.

Към изкуството на шеф Секулидис, сомелиерът Даниел Динев ще препоръча вино по Ваш вкус от богатата енотека на ресторант Капитол.

Специално за празника на жените музикалният съпровод  в ресторант „Капитол“ е поверен на пианаиста Краси Никифоров и солистката Кристина Станева, резидънт изпълнители от най-популярният пиано бар на Морската столица. 

Зарадвайте Вас и Вашите близки с една първокласна вечеря в обстановка, която носи усещане за празник от първа минута. Капацитетът на ресторанта е лимитиран до 33 места, за да се гарантира специалното отношение към всеки гост. Сомелиер, кулинари, сервитьори и бармани ще Ви доставят чувство за привилегия и елит.

Стари статии

2019 - Sarta, Capitol Catering: 40 P.Karavelov Str., Varna Tel: 052 684 002, mob.: 0885 171 212 Email: catering@capitol.bg

Fallow Capitol Catering on Facebook