Новини

02-02-2012
Свети Валентин в ресторант Капитол

Уважаеми приятели,

Във втория месец на всяка година вече стана традиция да празнуваме любовта. Макар преди време някой да възроптаха, че обичаят е „вносен”, изглежда надделя нуждата от ден, резервиран специално за споделената топлина между хората. Затова 14 февруари е време за фини наслади с близки души.

Неизменно романтичните мигове се нуждаят от добра сцена. Ценителите отдавна знаят, че ресторант „Капитол” е правилното място за красиви жестове. Ние не предлагаме нищо повече от кулинарна наслада, първокласен сервиз, възможност за истинско общуване с Вашите сътрапезници.

Специално за Свети Валентин елитният ресторант на хотел „Капитол” предлага изключително меню на цени, които ще изкушат всички познавачи. Шеф Секулидис е приготвил четиристепeнно меню, което само по себе си е тържество на естетиката:

  • Терина от биволско сирене с тиквички и винегрет с горски билки и свежа салата
  • Филе от черноморски кефал върху топла салата от сушени доматчета, босилек и артишок
  • Гърди от пиле с фарш от скариди и сметснов сос, парфюмиран с масло от бял трюфел
  • Кейк с фурми и шоколадова глазура

За финал ще поднесем запазената марка на „Капитол” – ръчно направени шоколадови бонбони, съпроводени с ароматно кафе.

Цена на куверт 43 лв.

Към изкуството на шеф Секулидис, сомелиерът Даниел Динев ще препоръча вино по Ваш вкус от богатата енотека на ресторант Капитол.

Зарадвайте Вас и Вашите близки с една първокласна вечеря в обстановка, която носи усещане за празник от първа минута. Капацитетът на ресторанта е лимитиран до 33 места, за да се гарантира специалното отношение към всеки клиент

За тези, които решат да нощуват в нашия комплекс ще предложим преференциални цени за настаняване с 60 % отстъпка от цена рецепция .

Стари статии

2019 - Sarta, Capitol Catering: 40 P.Karavelov Str., Varna Tel: 052 684 002, mob.: 0885 171 212 Email: catering@capitol.bg

Fallow Capitol Catering on Facebook