Новини

13-12-2011
Вашата Новогодишна вечеря в ресторант Капитол

Специално за Нова година елитния ресторант на Хотел Капитол предлага изключително меню на цени, които ще изкушат всички познавачи.

Шеф Секулидис е приготвил четиристепнно меню, което само по себе си е тържество на естетиката:

 ● Мус от тигрови скариди върху крокан от тиквени семки и кулис от домати
 ● Терина от гъши дроб с желе от портвайн
 ● Телешко печено с рагу от пъдпъдъци, черен трюфел и рагуфин от сладък кестен
 ● Тарт с черни череши, сладолед от мента и шоколадов кулис

Към изкуството на шеф Секулидис нашият сомелиер добавя комплимент от бутилка за двама Мерло Шато Коларово / носител на златен медал на конкурса Les Citadelles du Vin , проведен във Франция през 2010 г./ , а шампанското в полунощ е задължително. За финал ще поднесем запазената марка на „Капитол” – ръчно направени шоколадови бонбони, съпроводени с ароматно кафе.

Кувертът струва 85лв. на човек, а за деца до 14 години цената е 40 лв.

Зарадвайте Вас и Вашите близки с една първокласна новогодишна вечеря в обстановка, която носи усещане за празник от първа минута. Капацитетът на ресторанта е лимитиран до 33 места, за да се гарантира специалното отношение към всеки клиент. Сомелиер, кулинари, сервитьори и барамани ще Ви доставят чувство за привилегия и елит в навечерието на новата 2012-а година. Началният час определяте Вие във времето след 19:00 на 31 декември.

В пространството на нашия ресторант ще почувствате радост от споделения разговор с приятели, ще вдигнете наздравица и ще чуете пожеланията за слука берекет. Хотел „Капитол” е удобно разположен в центъра на Варна до три от главните булеварди на града. Пеша или с транспорт, всеки, който реши да продължи с нощна забава е максимално улеснен да стори това. За тези, които решат да нощуват в нашия комплекс ще предложим преференциални цени за настаняване.

За резервации 0895 425 350 Даниел Динев / 0882 030 800 Камен Славов

Стари статии

2019 - Sarta, Capitol Catering: 40 P.Karavelov Str., Varna Tel: 052 684 002, mob.: 0885 171 212 Email: catering@capitol.bg

Fallow Capitol Catering on Facebook