Новини

25-06-2011
Радостта следва интуицията

Радостта следва интуицията

С адмирации към женската сетивност на 25 и 26 юни, фамозните “спортисти” на BMW събраха 44 дами за тест драйв в Морската столица. Точно така – “lady’s drive” за всички, които имат вкус към атлетичната красота, комфорта и активния начин на живот. Тази палитра от прилагателни твърде добре приляга също на храната и услугите дело на “Капитол Кетъринг”. Вероятно това определя неотменното решение на екипа от “Варна Карс” за пореден път да избере тъкмо нашата компания. 
Онова, което мъжете мерят в цифри, дамите претеглят сетивно. Водени от това кредо, представителките на нежния пол “преТЕСТваха” моделите от Серия 1, Серия 3, Серия 5, X1, X3 и X6. В крайна сметка е важна радостта от нещата, които ни заобикалят. Затова не бе изненада, че  гурме менюто осезаемо се понрави на елегантните водачКи на моторни превозни средства. Пиршество от вкусове в премерени обеми храна, изкусно дирижирани от главния кулинар Жоро Секулидис или по-конкретно:

 • Хапки със сирене “Ементал” и маслинка
 • Сирене “Камембер” с грозде на шишчета
 • Апетайзери с шунка, бейби моцарела и зелени маслини на бамбукови шишчета
 • Ягоди с шоколад
 • Чийз крем в тартчета с желе от плодове
 • Плата с пресни плодове на бамбукови атлетки

Дамите правиха “транс-градскo” пътешествие, заключено между автосалона на BMW и изба “Варна”.  Тайно сме убедени, че вкусен повод за тяхното по-бързо завръщане бе храната на “Капитол Кетъринг”, а тест-драйв автомобилите им предоставиха пълен набор от технически средства за скоростен транспорт. Като добавим към това и професионалния грим, комплимент от магазини “Pretty shop”, то резултатът е перфектен уикенд в дамски вариант. 
В заключение някак ненатрапчиво се формализира генералния извод, че “Удоволствията в околния свят са отдавна известни, а щастлив е онзи, който умее да си ги причинява редовно.” 

Стари статии

2019 - Sarta, Capitol Catering: 40 P.Karavelov Str., Varna Tel: 052 684 002, mob.: 0885 171 212 Email: catering@capitol.bg

Fallow Capitol Catering on Facebook