Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Оборудване

Най-хубавите празници се случват на нетрадиционни места. Вдъхновяващо е, когато може свободно да се избира локация за предстоящо събитие. На лятна тераса, в арт галерия, на зелена морава, в обширно фоайе или просто на плажа. За да бъде възможна тази екстравагантност, обаче, е нужно пълно и мобилно оборудване.

Ние разполагаме с всичко необходимо.    

Подвижна кухня, мивки, посуда, хладилници и целият необходим инвентар “зад кадър”.  За полето на същинската проява Капитол Кетъринг разполага със специално изработени и адаптирани коктейлни и стандартни маси, столове, многофункционална модулна мебел, ВИП сепарета и барове.

Специалният дизайн на мебелите позволява те да бъдат подреждани в различни конфигурации. Резултатът е отличим визуален почерк, който без допълнителни уговорки може да се нарече “бутиков”. Ако желаете Вашето парти да има собствен характер и осигурено място в спомените на Вашите гости, то нашето оборудване може да има ключова роля за постигане на тази цел.

Подредбата, организацията на отделните зони за храна, напитки, лаунч и прочие се разработват съвместно с дизайнер на компанията. Така клиентът предварително може да види цялото събитие във визуален концепт.

Комбинациите са безбройни, но за илюстрация на част от възможностите, по-долу са поместени параметри на оборудването и възможни конфигурации.

2019 - Sarta, Capitol Catering: 40 P.Karavelov Str., Varna Tel: 052 684 002, mob.: 0885 171 212 Email: catering@capitol.bg

Fallow Capitol Catering on Facebook