Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

All inclusive

в кетъринг услугата

Капитол Кетъринг е първият представител на този бизнес, който има дързостта да обедини в едно всички услуги, които обезпечават успешното, комфортно и елитно протичане на всяко събитие. ALL INCLUSIVE в кетъринг услугата е амбициозно начинание, което носи стратегичско предимство за нашия бранд.

Вероятно десетки колеги биха могли да предложат качество, сходно на нашето, по отношение само на отделните елементи от портфолиото на Капитол Кетърнг. Ние сме уникални с това, че предлагаме интегриран комплекс услуги от “първа ръка”. Не се налага да пренаемаме пероснал или оборудване. Този факт е гаранция за безпрецедентен синхрон и цена без конкуренция.

Ние избягваме дългата верига от подизпълнители и неминуемото оскъпяване от акумулирани надбавки. Така в рамките на отделения бюджет лесно се поместват допълнителни услуги, които носят усещане за специално отношение и елитна обстановка.

Пикола на автомобиланта алея, хостеси на официалния вход, готвачи на живо, дискретна охрана и събитиен мениджър. Персоналът, който пряко допринася за приятната обстановка и незабравими мигове може да се окаже “бонус” в ALL INCLUSIVE  услугата на Капитол Кетъринг.

Всяко събитие е един общ организъм, в който всички ситеми трябва да работят безотказно. Ние знаем как Вашият празник да протече гладко и приятно. Капитол Кетъринг затваря цикъла от дейности, а Вие избирате кога, къде и как.

Празнувайте свободно. Планирайте с размах!

2019 - Sarta, Capitol Catering: 40 P.Karavelov Str., Varna Tel: 052 684 002, mob.: 0885 171 212 Email: catering@capitol.bg

Fallow Capitol Catering on Facebook