За нас

“Капитол кетъринг” е част от семейството на “Капитол груп. Добре познати са утвърдените брандове - хотел “Капитол” и ресторант “Капитол”. Тъкмо натрупаният опит в тях е в основата на най-новата ни услуга.

“Капитол кетъринг” обединява добрите практики на безкомпромисно обслужване с най-високите стандарти на кулинарното изкуство. Нашият екип включва богат набор от екпертен и помощен състав. Към класическата група от готвачи, сервитьори, камериерки, бармани и сомелиери, ние добавяме още пиколи, хостеси, охрана, логистика, дизайнери и събитийни мениджъри.

Стремежът на този бранд е да налага бизнес линията на ALL INCLUSIVE в кетъринг услугата. Клиентът и неговите гости следва да се радват на пълно обслужване, което започва още на автомобилната алея. Никой гост не би отказал да бъде посрещнат любезно и персонално въведен в празничното пространство. А поетият от пиколо автомобил е комплимент, който мнозина очакват. Сигурността от друга страна, дискретна и незабележима, е задължителен критерий за една елитна услуга.

Всяко събитие е уникално, тъй както уникални и различни са нашите клиенти. Един неповторим субект трябва да намери своята елегантна проекция в общия стил, подредба, цветови код и локация на събитието.

Всеки елемент говори. Ние създаваме съзвучие от послания.

2023 - Sarta, Capitol Catering: 40 P.Karavelov Str., Varna Tel: 052 684 002, mob.: 0885 171 212 Email: catering@capitol.bg

Fallow Capitol Catering on Facebook